Kevyesti kasvuun!

Raisiolainen pahvitehdas Celerpak näyttää mallia – Näin sitä kehitytään!

Leave a comment

Celerpak Oy on raisiolainen perheyritys, joka tuottaa laadukkaita ja edullisia aaltopahvipakkauksia yritysasiakkaille pikaisellakin aikataululla. He tarjoavat myös pakkausten suunnittelua. Yritys on 12 vuotta vanha ja työntekijöitä on neljä henkilöä.

Celerpak lähti hankkeeseen mukaan tavoitteenaan kehittää henkilöstöhyvinvointia. He halusivat saada sujutettua arkeen mukaan enemmän tiimityöskentelyn mallia sekä myös tehostaa työntekijöiden itsenäistä päätöksentekoa.

celerpak kuva 2018

Celerpakin omistajat Rauli Leppäaho ja Toni Leppäaho esittelevät workshopin tuloksia. Mustaa valkoisella: Asiakaspolku Celerpakin toiminnassa.

Kevyesti kasvuun -hankkeen tarjoamien työkalujen kautta Celerpak pääsi saavuttamaan tavoitteitaan vaivattomammin. He tutkivat muun muassa henkilöstön fyysistä joustavuutta ja stressinsietokykyä eri testauskeinoin. He kokeilivat myös Trello-palvelua aikatauluttamisen ja kommunikoinnin kehittämiseksi.

Rauli Leppäaho, toinen yrityksen omistaja, kertoo, että erityisesti he arvostivat dialogirinkejä, jotka avarsivat omaa ajattelua. Hän korostaa, että tiimin avoimuus koheni hankkeen aikana. Asetetut tavoitteet ja kehittämiskohteet saavutettiin. Leppäaho toteaa, että koki hankkeen ja tarjotut työkalut todella hyödyllisiksi.

 

Celerpak Oy
www.celerpak.fi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s