Kevyesti kasvuun!

Turkulainen Reveiller antaa yrityksille onnistumisen avaimen sulavaan vuorovaikutukseen ja vahvaan työhyvinvointiin tiimioppimisen keinoin

Leave a comment

reveiller4

Reveiller tarjoaa yrityksille tiimivalmennusta yrityksen sisäisen ja ulkoisen vuorovaikutuksen ja toiminnan kehittämistä ja vahvistamista varten.

”Ennen kaikkea tiimivalmennus keskittyy tiimin yhteiseen vuorovaikutukseen. Yrityksessä voi olla todella hyvä pöhinä ja siellä voi tapahtua paljon asioita. Tiimivalmennuksen tarkoituksena on se, ettei tapahdu siiloutumista, ja että kaikkien osaaminen ja tieto siirtyy kaikille. Tiimivalmennus siirtää ’hiljaista tietoa’”, kertoo yrittäjä, tiimivalmentaja ja Reveillerin omistaja Joonas Laine.

Tiimivalmennus ei ole vain ongelmanratkaisua varten vaan yhteisön kehittymistä ajatellen se on oiva työkalu yrityksille. Se ei ole kuitenkaan konsultointia.

”Tiimivalmennuksessa ei tule konsultti puhumaan yhdeksi päiväksi. Valmennus on jatkuvaa. Siinä viedään niitä yrityksen juttuja eteenpäin. Yritys, joka haluaa kehittyä, kaipaa muistuttajaa ja sellaista tyyppiä, joka rytmittää”, Laine selittää.

Valmentaja tarjoaa mahdollisia työkaluja ja harjoituksia asioiden käsittelemiseksi ja eteenpäin viemiseksi, mutta osallistujat tekevät pohtimistyön.

”Tieto siirtyy ainoastaan dialogin ja yhdessä tekemisen kautta.”

Laine kertoo, että valmennuksessa ja tiimioppimisessa yksi tärkeimmistä tavoitteista on työyhteisön hyvinvoinnin vahvistaminen ja kehittäminen.

”Ihmisen yksi perustarpeista on tulla nähdyksi ja kuulluksi, ja tiimivalmennuksessa se mahdollistetaan. Hiljaisetkin ihmiset voivat tuoda ajatuksiaan esille turvallisessa tilassa ja heille, jotka puhuvat paljon, mahdollistuu kuuntelemisen taito.”

Reveiller tarjoaa myös mahdollisuuden tehotekemiseen yrittäjille ja yrityksille tekemisleirin muodossa. 48-tuntisella leirillä pääsee irtautumaan arjesta ja keskittymään työtehtäviin, jotka muistuttavat olemassaolollaan vähän väliä, mutta joita on hankala saada arkeen mahtumaan.

”Minä pystyn ja minä osaan”

Noin puolitoista vuotta sitten vastavalmistuneelta Joonas Laineelta löytyi innostusta ja halua perustaa yritys – mutta idea vielä uupui.

”Yrityksen perustaminen lähti siitä ajatuksesta, että minä pystyn jotain myymään ja minä osaan tehdä asioita”, Laine naurahtaa.

Hänen kihlattunsa oli kiinnostunut kestävästä kehityksestä, ja Laine omasi tietämystä verkkosivujen rakentamisesta, ja niin ekologisia tuotteita myyvä Ekoarki.fi nousi pystyyn. Ekoarjen kautta toisen yrityksen yhteistyöpyynnön seurauksena pöydälle nousi kuitenkin ajatus tiimivalmentamisesta.

”Minulla oli unelma siitä, että pääsen viemään tiimioppimista yrityksiin eli ei mitään konsulttimaailmaa vaan valmennusmaailmaa – ja sitten sellainen mahdollisuus aukesi”, Laine muistelee.

Ensimmäisen yhteistyön alun seurauksena Reveiller muodostui tiimivalmennuksen tarjoajaksi verkkokaupan rinnalle.

 

Lisätietoja:
Joonas Laine, joonas(at)reveiller.fi
p. 044 283 4178
https://www.reveiller.fi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s